Snickerijobb

Förutom det eminenta snickeri som finns på jobbet gör vi en hel del enklare jobb ute på fältet. Spaljèer, staket, altangolv, skiljeväggar mm.
Snickeriet gör dörrar, uteplatser, fönster, receptionsdiskar mm.
 Här bytte vi stockar runt en plantering samt byggde en spaljè på plats.

Klicka på bilden för förstoring.
Här har vi rivit bort en gammal uteplats. Förbereder marken under för att lägga plattor som den nya uteplatsen kan vila på.
Resultatet. Även här en nybyggd spaljè.

 Ett vanligt jobb. Att hjälpa både företag och privatpersoner med att bygga staket. Här är ett men en ingång genom en portal.
Stolparna (70x70) sitter fast i stolpjärn som är gjutna i betong. Brädorna är förmodligen 22x 125 mm. Allt trä är inpregnerat.

Röjning, gallring, beskärning och fällning

Vi utför nästan alla jobb inom träd-och skogsvård. Precisionfällning i stadsmiljö, stora och små röjningsjobb samt mindre gallringsjobb. Beskärning av fruktträd är ju vanligast men beskärning på större träd sker oxå. Ibland från skylift. Här kommer lite blandade bilder:

  Lägg huvudet på sned...
 

De tre bilderna ovan är från Gyttorp där vi utförde ett ganska stort röj-och gallringsjobb där riset kördes ut till en större väg där vår lastbil kunde hämta och köra iväg det.
 Nedtagning av träd intill hus är säkrast med en skylift och sedan ta ned det i bitar.

De två bilderna här under visar hur ett område såg ut innan vi gallrade det. Klicka på dem för förstoringar.
  

Så här såg det ut efteråt.
 och

En överblick över området.
Resultatet blir att företagen syntes bättre och de behövde inte oroa sig för att skumt folk skulle smyga omkring i de täta snåren mer utanför staketen.

Kantsten i Grythyttan.

Sensommaren 2008 satte vi kantsten i betong i Grythyttan. Dessa sattes i samma höjd som kringliggande mark så plogbilen skulle kunna ha snöbladet ovanpå. Vi grävde rännor där vi lade stenen i oblandat betongpulver och sedan vattnade vi rikligt ovanpå. Detta är ett sätt som funkar väldigt bra vid jobb som dessa.För att se de små bilderna bättre, klicka på bilderna så blir de större.
   


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0